Workshop fietsonderhoud

Leden van TC Woensel kunnen in oktober 2018 onder begeleiding van deskundige fietsenmakers hun fiets rijklaar maken voor een veelbelovend nieuw fietsseizoen. In samenwerking met het Eindhovense rijwielhuis ’t Verzet organiseren wij voor de tweede keer een onderhoudsworkshop aan. Maak dus zelf je mountainbike of wielrenfiets rijklaar voor het nieuwe seizoen.

De bedoeling is dat je zelf -maar onder begeleiding- je fiets in orde maakt.  Je loopt alle onderdelen  na en indien nodig smeer je die, stel je ze af of vervang je ze. Denk aan ketting en cassette, remblokken en -kabels, banden en wellicht een nieuw stuurlint.  Dit zijn relatief eenvoudige klusjes die je zelf kan uitvoeren maar vaak ontbreekt het aan het goede gereedschap of durf je er niet zomaar zelf aan te beginnen. En het is natuurlijk ook gezellig om met een aantal clubleden samen je fiets in orde te maken.

Heb je belangstelling voor deze workshop dan kun je je hiervoor opgeven bij ons secretariaat
Meld je wel tijdig want er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar.

Afhankelijk van het aantal belangstellenden zullen we overleggen over het tijdstip (mogelijk een avond, of zaterdagmiddag in de eerste helft van oktober). De kosten bedragen ongeveer € 25,- voor een sleutelavond of middag van 2,5 uur. (exclusief nieuwe onderdelen).

Vragen over deze workshop kun je stellen aan onze voorzitter Peter de Kort retepedtrok@gmail.com of 0630881688