Testrijders gezocht

Vanuit de leden kwam veelvuldig het verzoek om naast de routes in 2 delen (GPX A/B) de routes ook als één geheel aan te bieden (GPX-Hele rit). TCW wil met zijn tijd meegaan en gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden. De oude manier blijft nog aanwezig, maar met de nieuwe manier moet ervaring opgedaan worden om met die manier te bereiken wat we allemaal willen: veiligheid, nauwkeurigheid en gemak.
Bij de GPX als hele rit kun je op je Garmin een van de ‘Gegevensvelden‘ (zie foto) instellen op: ‘Afstand tot koerspunt‘.  Dat biedt in ieder geval de mogelijkheid om tijdens het rijden te zien wat de afstand is tot de pauzeplaats (die telt af), maar er zijn meer mogelijkheden en kansen. Wil je meedoen als testrijder voor deze pilot? Meld je dan via een mailtje aan bij Frank.Verwater(at)Gmail.com

Een testritje van 10km heb ik voor alle nieuwsgierigen al klaar staan: Test01

Als je de onderste optie kiest/aanklikt en je hebt je navigatiesysteem aan je PC/LT of je telefoon gekoppeld….. dan wordt het leuk. Je  ziet in het kaartje met de route links onderin: [Verzend naar toestel]. Meer uitleg is niet nodig hè 😉
De extra gegevens worden natuurlijk pas zichtbaar als je buiten bent en op de route fiets. Benieuwd naar jullie reacties.

– Als testrijder lever je een positieve bijdrage aan het rittenbestand van de club.
– Als testrijder hoef je geen lange ritten te rijden. De testritjes zijn kort en in de buurt van OpNoord. De bedoeling is: ongeveer 5 km per testrit. Je mag de testritjes ook rijden met een ‘dikkebandenfiets’.
– Het is fijn als er een mix van gebruikers meedoet. Niet alleen de handige techneuten, ook de leden waar de techniek soms nog geheimen kent zijn welkom.
– Het is fijn als er in de testgroep deelnemers zitten met verschillende types navigatiesysteem. Zo worden mogelijkheden en beperkingen duidelijk.

Met dank aan de input van Maurice Ragas en Piet Versteegden.