Zondag 2 april organiseren wij de 040RIDE. Het is onze officiële NTFU-voorjaarsrit voor liefhebbers van de gravelbike en voor de racefietsers. Onderstaande impressie is gemaakt door de redactie van Fat Pigeon. Onder de mooie beelden staat de wie-wat-waar.

De 040RIDE heeft dus twee smaken maar smaakt altijd naar meer…

SMAAK 1: de gravelbike: De 040ToughTrail / Gravelrit biedt je de keuze tussen 60, 80 en 100 km. De route volgt de contouren van de stad en heeft veel onverharde stroken en enkele verrassende klimmetjes. We verkennen kasseienstroken, gravelpaden en singletracks.

SMAAK 2: de racefiets: Hier is de keuze tussen 80, 100 en 120 km. Het zijn Toertochten op de weg en je maakt een rondje om Eindhoven. Je rijdt over uitstekende en verkeersluwe wegen en fietspaden. Geniet van de mooie natuur rondom Eindhoven. Deze tocht heeft een goed verzorgde start- en aankomstlocaties halverwege is tevens een prettige pauzeplek.

Je kunt starten bij Op Noord, Oude Bosschebaan 11 Eindhoven. De pauzeplek is halverwege, bij onze sponsor John Knoops ‘Passion for Bikes’ Dorpsstraat 92 Mierlo.

Noteer zondag 2 april 2023 dus in jouw fietskalender! De routes komen keurig een week eerder op onze website in GPX. Uiteraard vragen wij ter plaatse een -kleine- bijdrage.