't Veerhuis

Berg en Dal 2021 toch afgelast

We kijken er graag naar uit. Onze jaarlijkse klimritten naar Berg en Dal. Maar toch moeten we er ons nog bij neerleggen dat een dergelijk groot evenement door ons nog niet goed genoeg op NTFU-niveau te organiseren is. De situatie is nog te onzeker. Daarom stellen we het een jaartje uit voor onze gasten van buiten. We hopen externe fietsers volgend seizoen weer van dienst te kunnen zijn. Voor onze eigen leden gaat de rit op bescheiden niveau wel door, maar zonder poes-pas en uitgebreide service.

Ons voorwerk is wel gedaan.  Immers…. de ritten zijn klaar. Je kunt ze downloaden via onze Toeragenda.

Als je de ritten toch zelf wilt rijden kan dat. Kom naar OpNoord voor een lekker kopje koffie vooraf. OpNoord is geopend vanaf 07:30 uur.  Plan hier je route naar Oude Bosschebaan 11.

Er zijn een drietal mooie ritten:

Onze TCW-tracks zijn eenvoudig via de gratis App van Garmin-Connect te downloaden naar je navigatiesysteem. Op die manier komen onderweg ‘routepunten/koerspunten’ in beeld. Waarschuwingen voor kruisende wegen of bijvoorbeeld onze pauzeplaatsen. Het werkt via een pc (download ook Garmin Express), maar nog makkelijker via een smartphone.

Te veel gedoe of heb je de track liever op de ouderwetse manier? Hier zijn ze. Daar doen wij niet moeilijk over.

Nog vragen? Stel ze gerust. Mailtje naar onze toercommissie

Berg en Dal
Berg en Dal