Aan het einde van het wegseizoen stapt een aanzienlijk deel van onze wegfietsers over op de ATB of de Gravelbike.

De ATB-kalender is minder uitgebreid dan de wegkalender.

Weekend:
Een groep fanatieke(re) ATB’ers rijdt vanaf het najaar wekelijks naar een van de vele mooie ATB-toertochten. Vaak rijdt deze groep gezamenlijk naar de startplaats in het organiserende dorp. Dergelijke tochten zijn doorgaans 50km onverhard plus de rit heen en terug. Meestal zijn dit de tochten die georganiseerd worden door een bij de NTFU aangesloten wielerclub in onze buurt. Daarnaast zien we een toename van de Gravelritten.
In beide gevallen vindt organisatie plaats op basis van WhatsApp-contact tussen de leden onderling. Dit onderstreept de waarde van een lidmaatschap 🙂

Zondagochtend: ATB vanaf ’t Akkertje, Heezerweg 452.
Vanaf de tweede zondag in oktober starten de ‘Vrienden van ’t Akkertje’ weer met hun wekelijkse zondagochtend ATB-rit over de Stratumse Heide en omgeving. Vertrek om 10 uur met koffie vooraf (inloop 9:30) en na het fietsen. Een activiteit die niet wordt georganiseerd door TCW maar waar veel leden van de club aan deelnemen. Voor meer info contact met Egbert Vossen, telefoon 06-15645886.

Door de week:
Op dinsdagmorgen en donderdagmorgen rijden ATB-liefhebbers een tocht van ±45km vanaf Op Noord aan de Oude Bosschebaan. Uiteraard op basis van interesse.