TC Woensel bestaat dit jaar veertig jaar. Een goede aanleiding om onze kledinglijn tegen het licht te houden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 19 februari jl. kreeg de kledingcommissie de handen op elkaar voor het nieuwe ontwerp. Enkele highlights: Helder blauw met behoud van onze rode en witte accenten. Het Evoluon op de borst als krachtige verwijzing naar Eindhoven.

De nieuwe kledinglijn betekent ook het einde van ons oude logo: het traditionele fietswiel maakt plaats voor een wapenschild. Een beeldmerk met grote herkenbaarheid.

 

 

 

 

 

En aandacht voor detaillering: de drie kettingschakeltjes op beide schouders vormen een mechanische variant op de Eindhovense bliksemschicht in het stadslogo:

 

Ook op de borst prijkt de 040. We bestaan uiteraard dit jaar veertig jaar maar ook in dit detail laten we zien waar wij vandaan komen: 040.

 

 

 

 

Tot slot aandacht voor onze sponsors: op de achterzijde van het shirt, dichtbij onze boterhammen en andere voeding. Het zijn immers onze partners die het fietsen mogelijk maken.