INSCHRIJVING GEOPEND!
Precies veertig jaar na de allereerste clubrit organiseert TC Woensel op zondag 7 april 2019 de unieke 040-RIDE met maar liefst drie smaken!

1. Eindhoven de Gekste

Een unieke ‘Tough-Trail’ toertocht van 81 km met stukken gravel, kasseien, en met 120 hoogtemeters over het Dak van Brabant. Durf jij de uitdaging aan? Alleen geschikt voor 28 mm banden of groter. Start vanaf 09:30 uur

2. De TC Woensel Ride

Een toertocht van 80 km over mooie Brabantse wegen rondom Eindhoven. TC Woensel bied de mogelijkheid aan om mee te rijden in een peloton met richtsnelheden van 25 km/u, 28 km/u of 30 km/u en een aparte vrouwengroep). Peloton start vanaf 10.00 uur.

3. TC Woensel Voorjaarstocht

Een  traditionele toertocht van 80 & 120 km. in en rond Eindhoven. De routes zijn uitgepijld en via GPS te verkrijgen . Start vanaf 9:30 uur.

Alle ritten starten en eindigen bij Wielercafe de Velosoof, Gasfabriek 3 te Eindhoven (klik hier voor parkeerinformatie)

Bij terugkeer onthaal met 040-aandenken, hamburger en een Kwaremont-biertje.
Aansluitend live Ronde van Vlaanderen op groot scherm. Elke tocht is voorzien van een pauzeplek met verzorging. Alle ritten gepijld, gpx-tracks beschikbaar en EHBO-ers paraat. Alleen trappen doe je zelf.
Wil je graag in het peloton meerijden, geef dit dan bij inschrijving aan.

Daginschrijving op 7 april bedraagt €17.50. NTFU-leden die zich die dag melden, betalen €15-.
TC Woensel is opgericht in 1979. Ben je geboren in 1979? Dan ontvang je bij de start op vertoon van een ID je inschrijfgeld terug.

Voorinschrijven loont. NTFU-leden betalen €12- en niet-NTFU fietsers €15-. Klik snel op onderstaande tekst en schrijf je nu al in!

Het NTFU FIETSSPORT MAGAZINE van februari 2019 besteedt twee pagina’s aan onze 040-RIDE. Lees hier het artikel: